THE DEAF – “TOOT WHISTLE PLUNK BOOM!”

Date
April 1, 2011
Author
THE DEAF - TOOT WHISTLE PLUNK BOOM!

THE DEAF - TOOT WHISTLE PLUNK BOOM!

Op 8 april komt uindelijk het langverwachte debuutalbum “Toot Whistle Plunk Boom!” uit. Behalve op CD brengen we via La La Land Records de plaat ook op vinyl uit. Tijdens de release party op 8 april in het Paard van Troje (en de tweede release party in Paradiso een week later) zal ook een gelimiteerde en genummerde uitgave op wit vinyl verkrijgbaar zijn. Kun je er niet bij zijn? Bestel dan via deze site dit instant collectors item!

“TOOT WHISTLE PLUNK BOOM!”

TRACK LIST

 1. 1973
 2. BBB-BANG
 3. HE’S MY MAN
 4. COMING DOWN THAT ROAD
 5. ARE YOU SCARED?
 6. I’M ALIVE
 7. GOT TO GO DEEP
 8. JUMPING AROUND
 9. LIVE FOREVER
 10. LONG WAY DOWN
 11. DEAD MOON RISE
 12. THE SPIDER